Jag erkänner nu att jag är en stolt fotbollsspelare. Vid 17 åkte vi på julskyltning i ganska exakt en timme. Beställde saker som dom sålde i massa stånd. Sen när jag kom hem käkade jag en super äcklig pizza i mikron, sen drog jag till min första fotbollsträning med "laget". Alltså dom som ska vara med på cupen, skolcupen alltså. Ni som inte alls fattar vad jag menar, så är det såhär. Våran klass har allmänt oss till en cup där klasser ska tävla mot varandra för att få träffa Zlatan i Stockholm. Egentligen gör jag det för en kul grej, inte för att vinna. Det är typ 0 chans att vi gör det haha... Men aja. Var riktigt kass i början, men i slutet tyckte jag det gick jättebra! Vi ska ha träning varje söndag. Hoppas ni haft en bra dag, så hörs vi imorgon!

IMG_8762.JPG

IMG_8760.JPG

IMG_8761.JPG Vårat lilla firande av första advent!
Jag och Maja åkte till Tilda imorse. Det var inte riktigt bestämt vart vi skulle, men vi beslutade att vi skulle till skogen, i alla fall. Maja red mest, och jag bara tog ett skutt över en stock. Dom var jätteduktiga och red över massa pinnar/bommar. Dom var så söta!

IMG_8750.JPG

IMG_8755.JPG

IMG_8752.JPG
Efter att vi käkat god mat såg vi barn på en film på datorn medan mamma å pappa kollade på något tråkigt på tvn. Jag saknar dig kollade vi på. Sett den en gång förut, och medan bag grät, och grät, och grät tänkte jag varför jag ens satt på den. Det är ju nästan bara sorgligt i den filmen, men ändå, ändå, kändes den bra i slutet. Då är den ändå ganska bra. Hihi :) Imorgon ska jag rida Tilda på förmiddagen, sen match, sen julskyltning, och sen fotbollsträning klockan 19. Ska bli kul!

IMG_8720.JPG

Liknande inlägg