Idag gick vi till fjället, östfjället tillochmed. Sjukt kul, roligare än vad jag trodde. Vi grillade, lekte "inte säga nej" leken med allihop som är sjukt roligt. Ver några hemliga knep som nästan alltid funkar ;) Och så har vi fuskat med dagen-innan-godis och myst typ. Tråkigt att en vecka är så kort! Martins brors barn bor ju ända uppe i Norrland så vi träffar ju varandra så sällan. Sist var för år sedan! Men hoppas vi kanske kan ses i jul eller nåt. Men nu ska jag dra mig till sängen och nana. Godnatt!

  

Suddig suddig suddig

Träningen gick super, missade lite på åttan men löste det ganska snabbt. Idag ska vi upp för nåt berg eller nåt, och där uppe ska vi springa intervaller, 16 200m ( alltså sexton tvåhundringar, tvåhundra meter). Annars har vi väl inte så mycket planerat. Dock är vi nog där till på eftermiddagen så det är nog en heldagsaktivitet. Har inga inställda under dagen änsålänge, så, får se hur det blir med de. 

  

Ester har hittat sin häst haha

Det blev tillslut att vi åkte till trysil, i Norge. Vi åkte dit och åt världens godaste pizza, köpte räkor och choklad och stack hem typ. Eller i alla fall en snabbare version av de hela. Strax, eller sen, ska vi ut och orientera. Vet inte hur, när eller var, men det får återstå att se! Hörs och ses när vi hörs och ses. Byee

  

Liknande inlägg