Hejsan allihopa! 

Skidtävlingen idag var sjukt dryg. Mycket höjdmeter man fick ta och jag hade ont i ryggen sen igår. Fick väl en okej tid men hade velat varit med i nån klunga och fått legat bakom någon, det känns på något vis bättre då, men jag är ändå okej nöjd. Fick 19.30 på 5 km, men med mycket höjdmeter då förstås. Dock ingen kanontid direkt, men jaja. Suttit och pluggat lite på mitt engelskaprov på tisdag, känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Kan väl inte direkt övermycket till provet hehe.. Men kan ändå det viktigaste känns det som. Imorgon kommer ett veckoschema och ett "gamla bilder på mig" inlägg. Tycker själv det är roligt att kolla genom såna bilder. Det märkt att jag sminkade mig tidigt haha.. Såg ut som en 18-åring i en minikropp hahah. Men vi får höras imorgon. Godnatt!


Jo fint var det väl 😅
Jag vet bokstavligt talat inte hur jag ska ta mig upp ur sängen. Jag är så så trött, och det kan vara för att jag råkade sätta alarm på 6.15 inställer för 7.15, fast jag somnade ju om direkt? Jag får nog gå upp, göra mig klar och sen sova i bilen. So will it be. Idag är det massstart, det betyder att alla startar samtidigt. Gillar inte det. Eftersom det inte är så många med vet jag alltid vad jag ligger på för placering, blää. Den enda gången det är okej med massstart är Ungdomsvasan, där är det så pass många med att jag inte har en aning om vad jag hamnar på för placering. Men hörni, jag ligger fortfarande kvar i sängen och åker om en halvtimme.. Skynda skynda. 

Hmm. Dagens fråga 😉
Godmorgon tänkte jag skriva men det var fel haha. Skidtävlingen tyckte jag gick riktigt bra, det var en som kom ikapp mig som jag hängde hela tävlingen. Banan var tuff, två riktigt tuffa backar uppför, men vad som var bra var att det var lika brant nerför så man återhämtade sig snabbt. Åkte den på 16.38 på 5 km. Är ändå rätt så nöjd och man börjar komma närmare täten, endast 1 minut idag. Det går framåt! Sen på kvällen åt vi kvällsmat med klubben och sen spelade curling. Riktigt riktigt roligt faktiskt! Dock ramlade jag och slog i min "gamla skada" när jag ramlade av Viada på isen på ryggraden längst ner så jag fick lite ont men det känns bättre nu, hoppas det släpper imorgon. Imorgon startar jag tidigare vilket betyder att vi åker tidigare. Går upp 7.15 (om jag inte somnar om heheh) och bloggar lite till er och ev. fixar nåt tidsinställt. Men hoppas ni haft en bra dag idag, så hörs vi imorgon. Godnatt!

Jag minns att jag var såå nöjd över den här bilden. 2 år sedan. Inte samma åsikt nu 😂

Liknande inlägg