Wiiihoooo!! Så glad att 3 funkar igen. DOCK funkar inte vårt wi-fi fortfarande så augustifavoriterna kommer senare, beror dock på när wi-fit funkar igen, tar det typ 2 veckor är det ingen idé, då kan jag ju lika gärna vänta och göra en för september istället. Men jag vi får se. Idag iallafall följde jag planerna och åkte rullskidor med pappa. Vi körde först i ca 20 min och tränade lite teknik. Lugnt och behagligt tempo och bara fokusera på teknik, sen körde vi några lätta intervaller uppför och sen vila nerför. Inte så långvariga eller heller särkilt dryga. Sen värmde vi ner den rundan vi värmde upp på och sammanlagt blev det 9 km på 42 min. Ett helt okej pass med andra ord. Sen lite senare träffades klubben och beställde kläder inför skidsäsongen. Ang skidsäsongen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta haha. Jag är både taggad att göra bra ifrån mig, men samtidigt tycker jag det är jobbigt men konkurrensen, pressen osv. Men så är det och även om jag inte ligger på topp i listan så gör det inget, för jag ser det bara som en tävling mot mig sjölv, och den vinner jag alltid.

Men lämnar detta ämnet och lägger mig nu. Natti ❤️

Avslutar med ett väldigt klyschigt citat haha

Bara en förvarning, uppdateringen kommer inte vara den bästa, eller ja, inte bli bättre än vad den varit. Kan inte bli så mycket sämre haha. Min operatör tre ligger nere och har ingen service. Har ingen aning om varför, men hoppas att dom fixar det snabbt. Som tur var bytte pappa operatör när han bytte telefon nyss annars har alla 3, så nu sitter pappa och delar inyernet till mig. Tur det är ny månad om 3 h 😉

Tränade idag med pappa, långdistansträning inför helgen. Busenkla kontrollpunkter men lite vägval till kontrollen. Banan var 5,3 km, så lite längre än vanligt, men det var lättsprunget mestadels så det gick rellativt fort. Bommade en kontroll med ca 2 min och så stukade pappa foten (han kom ikapp mig vid nästnästsista) vid sista kontrollen så vi tog det lugnt efter det, men fick ändå 48 min och det är en helt okej tid då det blir mkt mer än 5,3 km, tror min klockan stod på närmare 7 km. Känns helt okej inför helgen, jag var iaf pigg i benen efter några lugna pass förra veckan.

Men hoppas ni haft det bra idag och att ni inte har 3 som operatör haha.

En obligatorkisk toaselfie haha, men ville visa er min tröja som kom i posten igår. Köpt på H&M för typ 200, kommer inte ihåg exakt men den var ganska billig iaf. Väldigt tunt och skönt tyg, dock köpte jag den i XS men skulle nog tagit S, den är ganska tight och den åker upp direkt jag rör armarna 😕

Idag: Slutar skolan 15. Planen var att både rida och träna, men blev övertalad att inte träna och det spöregnar ute, så jag skippar det och tar en chill dag vilket verkligen behövs.

Tisdag: Slutar skolan 13 och egen olträning vid 17.

Onsdag: Slutar skolan 14:30. Oklart än vad det blir för träning, men tror det blir ett längre pass på rullskidor med pappa.

Torsdag: Springer cooper i skolan, slutar 15. Jag och Emilia ska hålla i ungdoms(barn)träningen kl. 18.

Fredag: Slutar 14. Vilodag, ev rida.

Lördag: Tävling, långdistans.

Söndag: No plans yet.

 

Liknande inlägg