Jag är vääldigt dålig på såna här, mest för att jag är så lat att behöva ladda över bilderna från kameran. Men nu har jag lovat mig själv och framförallt ER att jag ska ge er bättre bilder, alltså från kameran. Här har ni mina främsta favoriter från februari.
 
Jag personligen använder sällan parfym, tycker alltid det luktar starkt och jag vill lukta som "mig själv", men Paris Hiltons parfym luktar såå gott, dock är den väldigt stark och jag får spruta ett sprut en meter från mig för att inte må illa av den starka lukten haha. Men det luktar sjukt gott.
 
 
Alltså jag ÄLSKAR the balm, har deras ögonbrynspuder och jag älskar det. Fick detta i julklapp och har använt detta varje gång jag sminkar mig och jag totalt är in love. Så sjukt bra och finns inte mer att säga om det. Kommer använda detta tills den dagen jag dör. Typ.
 
 
Ett sjukligt fint roughe som är lite skimmrigt, så då behöver man inte ens highlighter kan jag tycka.
 
 
Denna mascara fick jag i julklapp och gillade inte den jättemycket först då den inte gav jättemycket volym,men efter ett tag började jag gilla den då den inte klumpade sig och separerade fransarna jättebra. Det ser verkligen ut som att man har lösögonfransar med lite mindre volym. Kan tycka dessutom att för mycket volym ser så fake ut (även om det såklart är fake med mascara över huvudtaget hahha)


Den här t-shirten fick jag av mamma för hon tyckte det var jag, haha. Nu när jag varit hemma p.g.a skadan har jag i princip bara använt den här, då den inte sitter tight alls utan väldigt skön och slapp.
Man blir alltid lika glad när man får beställa något på nätet. Nu har jag köpt slut på mina pengar och de gick till en ny ridhjälm (väldigt behövligt) och ett par basic ridbyxor. Tänkte köpa en för 699 men den var slut på lager så fick ta en för 719. Väldigt snygg och justerbar vilket är bra då jag har pannband under hjälmen på vintern. Tog ett par gråa ridbyxor för 299 som jag hoppas passar med min marinblåa ridtröja.
Ridhjälm VG1 Coolmax CRW®
Ridbyxa Comfort CRW®
Ungdomsvasan är ju lätt roligaste tävlingen. Kanske inte just att åka (mest för att det aldrig går bra för mig haha) men just stämningen runt om och att få gå i mål på samma ställe som eliten på kortvasan/halvvasan/tjejvasan/vasaloppet/stafettvasan. Sjukt coolt. I fäders spår för framtids segrar. Hade grymt bra skidor och stakade hela 9 km förutom i backarna såklart då. Kom strax över mitten i resultatet villket jag är nöjd över, åkte på 32 min, tyckte att jag kunde gjort det bättre men jaja. Problemet som jag måste jobba med är att gå ut lite hårdare i starten, just för att dom som jag brukar hänga och tillochmed åka förbi tappar jag då jag måste åka förbi en massa som gått ut för hårt och blir trötta, då tappar jag på dom jag vill hänga. Det krävs en jäkla taktik för att komma fram som man vill. Kan säga att i starten ligger jag bland de sista och efter 300 m åker jag förbi hälften för att de gått ut för hårt. Vet inte om det är jag eller dom som måste ändra på mig? För jag menar, man gör ju sig stum på en minut?
 
Nog pratat om det. Nu ska jag blogga lite inställda och sen sova. Puss å gonatt
 
 

Liknande inlägg