"Godmorgon"! Planerna idag är inte så stora, jag ska titta på en match och så ska jag träna hade jag tänkt. Sen kommer jag väl säkert på något annat jag ska göra men detta är min "grundplan" haha. Men imorgon vet jag i alla fall att jag ska rida, för då kommer Almas sköthäst Acke hem så då ska vi rida ut. Yippiiii. Och det skulle egentligen komma ut en video på min och Maries kanal i torsdags, men jag hittar inte kabeln till kameran så jag kan inte ladda över filmerna! Så så typiskt mig. Och igår hittade jag inte ens kameran, så slut. Men jaja. Någon gång hittar jag den och då kommer det en video haha. Men hoppas ni sovit gott, och får en bra dag. Hörs! 

Haha gullepluttan, hon e så go
Idag vid 10 tiden kom lilla tjejen som åkte med oss till Grekland hit å lekte och vid 14 åkte vi å badade. Dock badade vi inte så länge för hon blev trött och vi orkade inte bada så länge heller. När jag kom hem bakade jag en kaka och nu ska vi åka till mormor där Carro å dom är. Sorry för dålig uppdatering de senaste dagarna, men hoppas ni förstår,  ibland får jag vara offline. Puss 


En sak jag inte tänkt så mycket på att mitt hår är väldigt lent, tjockt och mår bra. Mitt är platt naturligt och jag håller inte på och färgar det så ofta. Jag färgar det med toning typ varannat år i underhåret och inte bleker och håller på med skitprodukter. Men det konstiga är att jag bryter mot alla modetjejers oskrivna lagar om att man inte ska ha värme, inte tvätta det oftare än var tredje dag, inte använda balsam i hårbotten, inte använda värme och bla bla bla. Jag tvättar mitt hår varje eller varannan dag, jag lockar mitt hår med värme, jag använder hårspray, jag använder schampoo med sulfat, jag använder balsam i hårbotten. Detta är fel. Jag pratade med frisören jag var hos sist, tvätta erat hår så ofta ni vill. Såklart, tvättar ni det typ 3 ggr om dagen i flera hår med bara schampoo kan de ju bli torrt, men ni fattar principen. Erat hår blir inte förstört för att ni gör dom här grejerna, skit i det, gör vad nu vill.


Liknande inlägg