Nu ska jag borsta tänderna och sova riktigt tidigt. Tidigare morgon med ihopplock av alla grejer och såklart julkalender. Alla grejer ska vara ute innan träningen. Imorgon är det sista passet vilket är SÅ skönt, det har varit grymt kul men så slitsamt. Satt man sif ner efter träningen kunde man inte ta sig upp igen..så är jag aldrig annars. Men så lärorikt och så kul. Detta tar jag med mig från lägret och om 2 veckor gör jag tävlingspremiär för säsongen, i Älvdalen. Tuff klass då jag är yngst hela året, så detta året tar jag som träning och förberedelser för nästa säsong som ska bli min starka där jag hoppas att kunna briljera och bli ett igenkänt namn i startlistorna. Jag ska på läger igen 11/12 januari, längtat dit. Vill bli bättre och bästa träningen får jag på läger med bra tränare, detta lägret har sjukt bra tränare och bra miljö med goa människor - som det ska vara. Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon. Sov så gott, natti. 

Tyckte bilden var så fin, dock bild på 13-14 gruppen, jag är i 15-16 .


Morgon passet gick btw bra, det var inte så tuffa övningar så kunde ändå ligga på bra utan att vara trött. Det var mycket fokus på balans, och jag tyckte det kändes bra. 
..rouge kommer från franskans röd. 

..jag har inte använt solskyddsfaktor en enda gång på minst 2 år, och då har jag varit utomlands, hemma i 40'c sommar och inte bränt mig en enda gång.

..spetsen på en foundationspounge från real teques är perfekt för att separera ögonfransar! 

..om man dricker mycket vatten får man starkare hår och naglar. 

..kokt ingefära (när man kokt ingefäran ska man såklart ta ur ingefäran) hjälper skitbra mot halsont och huvudvärk. 

..jag har typ ångest över om jag ska skaffa barn i framtiden. Jag sover ALLTID på mage och fattar inte hur jag ska kunna sova på rygg/sida.. Haha big problems här asså. 

..vad jag har hört så ska morötter stärka mörkerseénde. Liknande inlägg