Utvärderingen av tävlingen kommer imorgon. Nu ska jag sova, jag är trött som tusan. Puss älsklingar ❤️

Jag å milli bjuder på en faceswap
Har bara tagit det lugnt idag. Planen var att träna idag, för att få pigga ben till imorgon, men jag har träningsverk i låren sen igår (sprintträningen) så då kommer jag bara känna mig sliten inför tävlingen imorgon. Får hellre ofta mig en extra vilodag och prestera bättre på tävlingen än att hålla schemat och vara sliten. Man ska nästan alltid lyssna på kroppen, undantag när du känner dig trött för att du suttit i soffan för länge. Annars idag då, fotat och gjort lite inlägg i utkast, varit ute lite med Lilja och typ ätit hahah. 

Men lite inför imorgon då. Det är vanlig skogsorientering och pappa glömde som vanligt attanmäla mig i tid, så jag hämnade högst upp i startfältet. Yeyy. Eller inte. Dock var det en till som efteranmälde sig så jag startar faktiskt näst först, alltid något haha. Men anledningen till att man inte vill starta först är att det är inga som har varit ute då, och då finns det inga eventuella spår på t.ex myrar som kan leda till kontrollen och folk kanske sprungit upp högt gräs på typ ängar eller nåt. Det är aldrig fördel att starta först på orientering ska jag säga. Fy. I skidåkning är det tvärt om. Man vill starta först för då är det färre som åkt sönder spår eller manchester i skatebädden. 

Men imorgon kväll så kommer några vänner och grannar hit. Dock inga i min ålder utan bara mammas kompisar typ. Frågat Marie om hon vill komma hit så jag får nån att hänga med så jag får hoppas att hon kommer. Dessutom var det ju så länge sen hon var här. 

Hörni, nu är jag supertrött och behöver ny energi till imorgon. Vi får höras då, natti. 


 
 
 Detta löspuder från mineral proof är så bra. Det håller sminket bra och blir snyggt på. Dock hjälper det inte superbra mot glansighet, men det hjälper inte sämre än vad mina andra puder gör ändå.
 
Haha min bäddade säng... Opsi
 
Använt den här tröjan sjukt mycket sen jag köpte den här i början/mitten av April. Köpte den mest för att ha på kvällen på sommaren och att sätta på sig efter en tävling när man är lite frusen men för varm för att sätta på sig en jacka , men jag kunde inte hålla mig för att använda den för den är SÅ skön! Självklart är den från Hampton Republic och finns att köpa på KappAhl, tror den kostade 499 kr.
 
 
 
 Alltså can we just take a moment. HIMLAR vad gott detta deo luktar! Sött och bara så sjukt gott. Hållbarheten är inte så mycket bättre än ett vanligt deo trots det mycket högre priset, men det är nästan så det är värt det då det luktar så sjukt gott. Jag önskar att jag kunnat dela med mig av lukten till er!
 
 
 
Busiga lockar. Jag älskar att sova i två flätor, spruta i pyttelite hårspray på morgonen och sen borsta håret. Man får lite busiga och fina lockar som håller hela dagen. SÅ mycket finare än bara platt hår, som knappt tar tid att fixa.
 
 

Min underbart fina ljusslinga. Dock hjälper den inte så jättemycket nu när det är ljust ute, men när det väl är mörkt ute är det sååå mysigt!
 
 

Liknande inlägg