Nu på kvällen har jag byggt hage för full rulle då Viada ska hit nästa vecka (antagligen på ons) så nu är jag relativt klar, kanske måste ändra nåt. Imorgon ska jag gå upp i skaplig tid även fast det inte ät någon skola för jag ska träna inför cooper på onsdag. Sen kanske kanske ska jag rida Lissie å Tilda med hon andra som brukar rida Tilda, om dom kommer hem innan typ 3. Får se hur det blir. Kommer nog en veckans schema sen. Är en del jag kan dela med mig av. 

  

Idag var jag och Viada inte riktigt överens, kan man säga. Hon var väldigt taggad och sprang lite som hon ville. Hon var helt omöjlig i volten i galoppen (båda varven) och ena halvan gick hon utåt och andra inåt så jag fick jobba mycket med att rida men in- och ut skänkeln och tillslut, efter mycket bråk och skutt fick jag henne fin i båda varven i volten. Klappade henne mycket hon hon fick skritta på lång tygel länge . 

  

 

  

Tävlingen igår tyckte jag gick helt okej, bra orientering till 10an så sabba jag allt. Eller hade egentligen bara haft en placering upp men en är ju en. Och sen på kvällen åkte jag hit och var barnvakt över natten och det började så enkelt att den minsta somnade i bilen så då var ett barn klart direkt haha. Sen satt vi i soffan och kollade på film och käkade godis, ostbågar, chips och läsk. Kaaan va farligt ;) 

  

Liknande inlägg