Lilja ska medverka i en tävling som O-ringen har, där man kan vinna en rullväska från Bagheera. Då ska man lägga ut en träningsbild och då ska ju såklart Lilja vara med och tävla. Jag har massor av bilder och ändå har jag suttit ett tag och rensat en massa. Jag skulle aldrig kunna bestämma mig för en bild så jag ska sätta mig ner och göra ett collage med 3 st tror jag. Självklart får ni se bilden vi ska tävla med!
 
 
Tummen upp!
 
 
 
 
 

Det är de tre bilerna ovan jag tänk att jag ska göra ett collage av.
 
 
 
 
 
 
Annars har jag, pappa och Emilia åkt lite skidor på fm. Det var härligt och fint väder med sol, men tyvärr gjorde solen sitt och det var ett bedrövligt skidväder. Tungt och bara tråkigt. Men jag kämpade på och gjorde både långa och korta intervaller. Man är då glad efter man tränat iallafall ;)
 
 
Då jag varit borta och ägaren till Viada varit sjuk så har Viada stått ett tag, så hon var lite trippig och pigg men ändå helt okej. Blev en mysig utrett med Ugge och ägarens äldsta barn. Sen åt jag frukost och efter det ut med Emilia och pappa på årets första orientering. Kul att få komma ut och springa i skogen. Saknat det. Vi sprang tillsammans och tog några kontroller var medan man höll koll på kartan. Tyckte det gick bra, förutom att jag är fortfarande lite stel sen löpningen igår. Skulle behöva stretcha lite, är lite dålig på sånt hehe. Men hörni förlåt för kort inlägg, men måste sova nu. Hörs imorgon, puss puss 

När Viada vill ha mat ❤️

Liknande inlägg